Total Pageviews

Monday, 18 July 2011

Vand bisturiu si lame de bisturiu

Vand lame de bisturiu si eventual maner de bisturie pentru ele. Se fixeaza foarte usor si sigur,in poze aveti diversele tipuri disponibile.
Pentru contact sau alte informatii,sunati fara ezitare la 0764.64.87.34 sau dati mail la barcaruc@hotmail.com

Sunt pentru uz medical,le folositi pe propria raspundere. Deosebit de ascutite,nu sint jucarii.Excelente pentru diverse lucrari tip hobby ce necesita taieturi de finete,si o alternativa excelenta pentru fanii cutitelor x-acto.

Alcatuit din aliajul a 3 metale- crom,pentru rezistenta la coroziune si zgarieturi,nichel pentru un aspect placut si slefuit,molybden pentru duritate si mentinere tais lama.

Nu se recomanda re-ascutirea,sau re-sterilizarea.

Manerul este practic etern,facut din metal rezistent la coroziune.

Pentru ca sint foarte ieftine,vand doar pachete de minim 10 bucati. Vin ambalate individual. Pretul unui pachet de 10 bucati este de 14 ron,iar manerul costa 10 ron.


Perfecte pentru asamblarea corabiei de la Deagostini,sau a cuirasatului Bismarck de la Hachette

Bonus,daca dupa ce ati vizionat Gray's Anatomy (ceea ce in sine este rusinos) si ati descoperit ca sunteti un chirurg adormit,atasez citeva poze cum puteti scoate diverse aschii de sub piele. Nu are rost sa mai zic,sau are? ca mai bine sa nu faceti asta,mai ales singuri,dar,desenele sunt reusite:
Paralel cu pielea,sub-derm:
Vertical in piele,strat adipos,si daca ati castigat la loto,si s-a dus norocul dvs,si prin muschi:

Si ultima,si cea mai dureroasa,necesita decupaj de material cornos,unghie,sau chestia care si-o rod oamenii cind nu au ce face:


Sfatul meu,daca sunteti suficient de inconstienti sau disperati,si faceti asa ceva,sa dati dupa operatie (sper eu,reusita) cu multa betadina,solutie.
P.S. Daca lesinati la culoarea sangelui,sau la durere,mai bine lasati pe altii sa va chinuie.
No comments:

Post a Comment